matchbiljetter

Den perfekta presenten till den fotbollsälskande pojkvännen

Har du som jag en pojkvän som inte bara gillar fotboll utan som också är helt galen i sporten och i synnerhet i favoritlaget? Har du också tappat räkningen på hur många fjärrkontroller som kastats sönder i ilska för ett baklängesmål eller en hårdsmält förlust? Lika många fjärrkontroller har nästan gått sönder hemma hos oss på grund av euforin när favoritlaget gör mål och vinner.

När pojkvännen nu om drygt en månad fyller år så har jag också den perfekta presenten fixad och klar (ja han vet redan om vad han ska få, till viss del ;). Matchbiljetter till play-off-mötet mot Tjeckien på Friends Arena 24 mars har vi båda att se fram emot. Jag läste på Fotbollskorren.se att matchen tydligen är en av två matcher som Sverige måste vinna för att Sverige ska kunna ta sig till fotbolls-VM i Qatar senare under 2022.

Om Sverige skulle vinna mot Tjeckien så har jag också läst mig till att man sedan även behöver vinna ytterligare en match (mot antingen Polen eller Ryssland beroende på vilka som vinner av dessa i deras möte) för att Sverige ska gå till VM. Hur som helst, pojkvännens present blir i alla fall en weekend i Stockholm ihop med våra två matchbiljetter till Sverige-Tjeckien. Det ska bli toppenroligt att ha något att se fram emot även om jag personligen gillar hockey (Heja Brynäs) betydligt mera än vad jag gillar fotboll.

Om Sverige skulle vinna mot Tjeckien och sedan även mot Polen eller Ryssland så håller jag tummarna för att min present från pojkvännen när jag fyller år blir en resa till Qatar för att följa Sveriges matcher på plats;), skulle det inte bli så, ja då blir jag precis lika glad att åka till Gävle för att titta på Brynäs också :).

Till dig som också har en sportgalen pojkvän

Så om du också går och funderar på vad du ska ge till din sportälskande pojkvän så får du här några snabba och helt suveräna tips:

  • Matchbiljetter till en match när favoritlaget spelar. Bor ni längre ifrån matchen i något av Skandinaviens alla hörn så varför inte göra som jag gjorde genom att boka resa och hotell och samtidigt passa på att ha det mysigt tillsammans med hotellfrukost, shopping och god middag ute.
  • Om det inte är fotboll eller hockey som gäller för din pojkvän så kanske det istället är Formel 1 som gäller. En resa till en Formel 1-tävling kanske hade varit det ultimata men är samtidigt också rätt så dyrt. Det finns dock flera arrangörer i Sverige där man kan få testa på att köra racerbil (eller vad det nu heter) på riktig bana, en present som alla motorsportsintresserade pojkvänner skulle älska.
  • Årskort till favoritlagets matcher, vilken sportnörd hade inte gillat detta?