Massagefåtölj

En massagefåtölj hjälper dig att stressa ner

Många är vi som kommit hem efter en lång arbetsdag eller en dag utomhus med fysiska aktiviteter. Vi sätter oss ner i soffan och tänker tanken att det skulle ha varit underbart skönt med lite avkopplande massage. Fysisk och personlig massage i all ära, men det kan vara svårt att ordna i praktiken. Exakt när vi behöver det kanske det inte finns lediga tider att boka hos någon massör.

Vi kanske har lång väg som vi måste åka för att komma till en massör. Med en massagefåtölj är dessa hinder snabbt undanröjda.
Du kanske har testat massagefåtöljer som finns på flygplatser eller i köpcentrum och känner redan till hur det löser upp alla spända muskler och knutar i kroppen.

Har du tid över i väntan på flyget kan du sätta dig ner och testa en massagefåtölj efter en lång arbetsdag. Väntar du på någon i ett köpcentrum så kan du lätt fördriva en stund med att sätta dig i en massagefåtölj och känna välbefinnandet komma krypande.
Det är också det perfekta sättet att koppla av och stressa av efter en hel dag framför datorn eller stillasittande i möten.

Jobba hemifrån i massagefåtöljen

Många jobbar hemifrån idag och kan planera och prioritera sitt välbefinnande på olika sätt. Man värdesätter alla sätt man kan ta vara på att hålla kroppen i trim. Att skaffa sig den alldeles egna massagefåtöljen som dessutom alla i hushållet kan ha nytta av under dagen är det perfekta köpet.

Om man vill prioritera tid och bekvämlighet så har man allt att vinna på detta. Alla muskler i kroppen får sig även en ordentlig genomkörare av massagefåtöljen, vilket alltid är uppskattat av alla. Sitter du hemma och jobbar framför ditt skrivbord så kan du till och med variera dig så att du sätter dig i massagefåtöljen en stund samtidigt som du jobbar eller så bestämmer du dig helt enkelt för att all tid i massagefåtöljen ska gå åt till 100% njutning och avkoppling och ingenting annat.

Många fördelar med en egen massagefåtölj

Möjligheterna är många att hålla din kropp i perfekt form med hjälp av en massagefåtölj. Alla hälsofördelar som man får med en egen massagefåtölj är också närmare oändliga. Det är en investeringskostnad att köpa sig en egen massagefåtölj, men dessa kostnader är lätt inbesparade. Tänk även på att alla i familjen dessutom kan använda sig av massagefåtöljen (om du är snäll och tillåter det).

Du kan använda den när som helst på dygnet. Det krävs heller ingen minutiös planering för att få tid att göra detta utan stolen står där och väntar på dig, precis när du själv har tid och känner för att få en genomkörare för kroppen.

Även om en bra massagefåtölj kostar kring 20 000 kronor och uppåt så är detta också en summa som man över sikt kan spara in genom uteblivna besök hos en massör och framförallt för den förbättrade hälsa den ger dig och hela din familj. Några av alla hälsofördelar du får med massagefåtöljer är:

  • Smärtlindring.
  • Avkoppling.
  • Ökad blodcirkulation.
  • Mjukare muskler och leder.
  • Förbättrad hållning.
  • Bättre sömn.

1 reaktion på ”En massagefåtölj hjälper dig att stressa ner”

  1. Pingback: Vill du också bli massör? Tänk på detta först. »

Kommentarer är stängda.