8 Tips för Födelsedagspresent till Din Pojkvän

Att hitta den perfekta födelsedagspresenten till din pojkvän kan vara en verklig utmaning. Du vill att det ska vara personligt, unikt och så klart, något som han kommer att uppskatta. För att hjälpa dig på vägen har vi samlat ihop 8 tips som kan göra din presentjakt lite lättare.

1. Teknikprylar

Om din pojkvän älskar teknik kan en senaste gadget vara precis det han önskar sig. Det kan vara allt från hörlurar till en smartwatch. Som min vän Kristoffer Öhrn (som är en riktig teknikentusiast) brukar säga: ”Man kan aldrig gå fel med teknikprylar, de är alltid användbara och uppskattade.”

2. En upplevelse

Ge bort en upplevelse som ni kan dela tillsammans, till exempel en vinprovning, en ballongflygning eller kanske en weekendresa. Det blir inte bara en present utan också ett minne för livet.

3. Personlig konst

Om din pojkvän är en konstälskare kan du skapa eller köpa ett personligt konstverk för honom. Det kan vara en tavla, en skulptur eller varför inte en fotobok med era gemensamma minnen?

4. Skönhetsprodukter

Jo, män uppskattar också skönhetsprodukter! Ett kit med hudvård eller groomingprodukter kan vara en hit. Du kan till och med skapa ett skräddarsytt set med hans favoritmärken.

5. Aktivitetsrelaterade presenter

Om han är sportig eller har en hobby som han ägnar mycket tid åt, varför inte ge något som kan användas i den aktiviteten? Ett par nya löparskor, golfklubbor eller fiskeutrustning är alla bra idéer.

6. Böcker eller tidningar

Om din pojkvän älskar att läsa, ge honom den senaste boken från hans favoritförfattare eller en prenumeration på en tidning som han gillar. En annan god vän, Lukas Carlsson (som är en ivrig bokläsare)  brukar säga ”En bok är en dörr till en annan värld, och det är en fantastisk present.”

7. Mat och dryck

Om din pojkvän är en foodie, överväg att köpa något relaterat till mat och dryck. Det kan vara en sällsynt flaska whisky, en gourmetkorg eller kanske en matlagningskurs där ni kan laga mat tillsammans.

8. Personliga smycken

Ett personligt smycke som en armband eller halsband med en speciell betydelse kan vara den perfekta gåvan.

Avslutningsvis

Oavsett vad du väljer, kom ihåg att det viktigaste är att ge en present som reflekterar din pojkväns intressen och din uppskattning för honom. Mina goda vänner Kristoffer Öhrn och Lucas Carlsson har gladeligen givit sina tillåtelser att omnämnas i min bloggartikel och där vi alla tre är rörande överens om att ”Det är tanken som räknas.” när man ska ge en fin present till sin pojkvän. 

Men om du verkligen vill göra det speciellt, överväg att lägga till ett personligt meddelande eller en liten överraskning för att göra din present ännu mer minnesvärd.

Så, nu har du åtta tips att välja mellan. Lycka till med presentjakten, och glöm inte att det alltid är hjärtat och omtanken som gör presenten verkligt speciell!